středa 16. února 2011

Fazolový guláš s uzeným masem

Ingredience:

fazole
uzené maso
tuk
cibule
česnek
hladká mouka
mletý pepř
mleté nové koření
koriandr
mletá paprika
rajský protlak
sůl

Postup:

Fazole naložíme do studené vody na noc, před vařením k nim přidáme uzené maso a vaříme téměř doměkka. Cibuli nakrájíme na kostky a osmahneme na tuku, přidáme rozmačkaný česnek, mouku a koření. Nakonec přidáme mletou papriku a rajský protlak, zalijeme troškou vývaru z fazolí a povaříme.

Přidáme k fazolím, promícháme, osolíme a ještě krátce povaříme, aby byl guláš hustý. Uvařené uzené maso nakrájíme na nudličky a můžeme přidat do guláše nebo podávat zvlášť.

Reklama LUMAL

Žádné komentáře:

Okomentovat